Recensies

Hieronder vind je een aantal recensies wat mensen over mij en mijn praktijk hebben geschreven.

Huiselijke sfeer

C. (2022)

Na een korte zoektocht kwam ik op de website van Praktijk Suik terecht. Deze website sprak mij aan. Het telefoongesprek wat volgde na mijn mail voelde goed en ik ging voor het intakegesprek.

Deze vond plaats in een huiselijke sfeer, waardoor ik mij gelijk op mijn gemak voelde. Ook bij Geke zelf kun je zijn wie je bent en mag je voelen wat je voelt. Geke luistert goed, maar als ze twijfelt waar ze met je aan wil werken, spreekt ze dat hardop uit.

Ik heb de behandelingen geen moment vervelend gevonden, in de zin dat de behandelaar je vertelt wat je moet doen. Geke is oprecht, heeft kennis van wat ze doet, en zorgt er voor dat je patiënt zich op haar gemak voelt.

Er staat ook geen timer aan, er is alle tijd. Ook heel fijn
Ik heb heel veel bereikt met de therapie bij Geke en kan het iedereen aanraden.

Hypnotherapie

K. (2022)

Door vele gebeurtenissen afgelopen jaren wist ik het niet zo goed meer voor mijzelf. Ik kon soms huilen vanuit het niets en ik kon geen reden bedenken. Daarom had ik iemand nodig die mij aanhoorde en mij zou kunnen begrijpen. En als Geke iets vertelde over HSP dan wist ik meteen wat zij bedoelde, zo herkenbaar. Door de hypnotherapie kon in mijn diepste gevoelens goed inzien en invoelen, het was een goede ervaring en kon daarna gewoon vertellen wat er was gebeurt. Hierdoor heb ik dingen die al tientallen jaren spelen een plekje kunnen geven en is het naar de achtergrond gegaan. Ik ben mij bewuster van mijn gedrag en hoe anderen erop (kunnen) reageren, hoe ik mijn energie beter kan verdelen. Anderen in mijn omgeving merken het ook op dat ik beter in mijn vel zit en ik heb daadwerkelijk minder last van lichamelijke ongemakken. Mocht ik weer iemand nodig zijn, dan zal ik zeker weer bij Geke aankloppen.

Positieve verrassing

S. (2023)

Ik heb veel baat gehad bij de therapiesessies van Geke. Ik moest wel even wennen, omdat ik niet bekend was met hypnotherapie. Het heeft mij boven verwachting positief verrast.
Geke is vakkundig, luistert goed, is heel toegankelijk en geeft duidelijke handvatten om zelf mee aan de slag te gaan. Ik ben zeer tevreden!

HSP

I. (2022)

Geke heeft me in een korte tijd heel goed geholpen. Doordat we beide hsp’ers zijn herkende ik veel in haar en zij in mij. Samen zijn we erachter gekomen waar de grootste ‘knelpunten’ bij mezelf zaten. De handvaten die ik nodig had om weer lekker in mijn vel te zitten en rust in mijn hoofd en lijf te krijgen, heeft Geke mij gegeven doormiddel van hypno/regressie therapie.

Ik heb heel veel bereikt met de therapie bij Geke en kan het iedereen aanraden.

Omgaan met paniek

M. (2022)

Toen ik bij Geke kwam zat ik helemaal vast. Ik ben door paniekaanvallen thuis komen te zitten van het werk. Maar ik wist ook wel dat ik al een aantal jaren mijn emoties had weggedrukt.
Geke heeft mij geholpen om met mijn paniek om te gaan door op zoek te gaan naar de kern van deze paniek. Ik heb hierbij inzicht gekregen in gebeurtenissen en gevoelens van mijn voorouders en dit los kunnen laten.
Daarnaast zijn we het innerlijk kind tegen gekomen, waarbij ik verdriet tegen kwam waarvan ik dit zelf niet meer kon herinneren dat het er was. Dit heb ik nu alsnog mogen verwerken.
Verder heb ik alles een plekje mogen geven en de energie van anderen los kunnen laten.
Ik zie nu dat er dingen op mijn pad komen maar ik iets mee mag doen om weer van te leren. Dit heb ik bij Geke geleerd en dan vooral om in deze situatie bij mezelf te blijven.
Ik ben Geke dankbaar dat zij mij heeft geholpen om eindelijk weer mezelf te zijn, mij energiek te voelen en weer te kunnen genieten van al het moois om mij heen zonder alle blokkades die ik in mijn systeem had.