Over mij

Ik ben Geke en woon samen met mijn gezin (man en 2 zoons) in Gorredijk (Friesland).

Mijn verhaal

Lange tijd was ik bezig met het volgen van een droom die later niet de mijne bleek te zijn (verpleegkundgie worden). Hierdoor heb ik ook een tijd niet goed geluisterd naar mijn eigen gevoel. Door weer in contact te komen met mijn intuitie en te accepteren wie ik ben, heb ik een weg gevonden die helemaal bij mij past (hypnotherapeut zijn). Nu ik die weg in ben gegaan zie ik pas welke unieke eigenschappen ik lange tijd heb onderdrukt, zoals mijn kwaliteiten als HSP’er. Juist die dingen die mij, mij maken en gelukkig maken. Daarom vind ik het belangrijk dat iedereen zijn of haar mooie zelf mag zijn. Door juist dat unieke stukje van jezelf aan de wereld te geven kan je niet alleen de wereld maar ook je eigen leven een stukje mooier maken. Graag help ik jouw dan ook graag om mooi jezelf te zijn.

Voordat ik begonnen ben met mijn eigen praktijk heb ik gewerkt als HBO verpleegkundige. Hierdoor heb ik mijn sociale vaardigheden kunnen trainen, waardoor ik goed contact kan maken met mensen. Ook heb ik hierdoor veel inzicht op hoe het nu gaat in de gezondheidssector en dat men daar niet alles kan oplossen. Vaak wordt daar ook gewerkt met symptoom bestrijding en wordt de oorzaak niet aangepakt.

Wat ook toen meespeelde was mijn onzekerheid. Ik wou alles goed doen, wat natuurlijk niet altijd kan. Door de hypnotherapie heb ik geleerd hoe om te gaan met mijn perfectionisme en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Hierdoor zit ik een stuk beter in mijn vel en wil dit anderen ook kunnen bieden. Dit was ook de tijd waarin ik leerde dat ik HSP had en hoe hiermee om te gaan. Dat het eigenlijk een gave is en dat het je kan helpen.

Ik heb de beroepsopleiding hypnose- en regressietherapeut (HBO) op de TranceArt Academie gedaan.

In de vierjarige opleiding heb ik een groot scala aan therapievormen geleerd die ik dan kan toepassen om tot de kern te komen. Ik kijk naar de gehele mens, omgeving en achtergronden. Dit helpt om tot de oorzaak van een probleem te komen. Waardoor de therapie duurzaam is.

Ik heb gehoord dat ik mensen goed kan aanvoelen. Ik kan goed doorvragen en tussen de regels door luisteren. Ik heb een groot doorzettingsvermogen. Ik ben geduldig, zorgzaam, behulpzaam en kan objectief blijven.

Ik vind het fijn als er een wederzijds vertrouwen is waardoor open communicatie mogelijke is en dat men eerlijk kan zijn. Dit is erg belangrijk om goede therapie te geven.

Ik ben aangesloten bij de NBVH (Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten), RBCZ en bij samenwerkende EMDR therapeuten Nederland.

Diploma's

+ HBO Verpleegkunde: NHL
+ HBO hypnose- en
+ regressietherapeut: TranceArt Academie
+ EMDR Practitioner Volwassenen: BIVT

Leuke weetjes over mij 🙂

 • zit op stijldansen
 • gek op kristallen/edelstenen
 • ga graag naar vlooienmarkten om schatten te zoeken
 • eigenlijk altijd wel een scholing aan het volgen
 • zelf HSP
 • lezen is echt een hobby
 • ga het liefst naar Frankrijk op vakantie op de camping
 • altijd in Friesland gewoond
 • ik lust geen thee of koffie
 • je kan mij wakker maken voor chocola
 • mijn droom is om te zwemmen met dolfijnen