Na een korte zoektocht kwam ik op de website van Praktijk Suik terecht. Deze website sprak mij aan. Het telefoongesprek wat volgde na mijn mail voelde goed en ik ging voor het intakegesprek.

Deze vond plaats in een huiselijke sfeer, waardoor ik mij gelijk op mijn gemak voelde. Ook bij Geke zelf kun je zijn wie je bent en mag je voelen wat je voelt. Geke luistert goed, maar als ze twijfelt waar ze met je aan wil werken, spreekt ze dat hardop uit. 

Ik heb de behandelingen geen moment vervelend gevonden, in de zin dat de behandelaar je vertelt wat je moet doen. Geke is oprecht, heeft kennis van wat ze doet, en zorgt er voor dat je patiënt zich op haar gemak voelt.

Er staat ook geen timer aan, er is alle tijd. Ook heel fijn

 

C. (2022)

Recensies:

In verband met diverse klachten, van onduidelijke aard, heb ik op aanraden contact gezocht met een hypotherapeut. Ik heb internet erop na geslagen en op goed gevoel kwam ik bij Geke Suik uit.

Ik stond wel wat septisch tegenover hypotherapie…..ik als nuchtere vrouw, altijd de regie willen houden….zou ik me kunnen overgeven aan hypnose?

Het intakegesprek was uitgebreid en er waren veel vragen bij, waarover ik echt moest nadenken en stiekem dacht ik ook wel, oké….dat is waar ook en ook ….wat een bijzondere vraag, in dit verband. Maar toch, eerlijk antwoorden, en zo ging mijn gedachtenmachine flink aan het werk.

Ik heb een proefsessie hypnose gehad en het wonderlijke vond ik, dat het besef van tijd en plaats verdween, dat ik absoluut, oké op een bepaalde manier, zelf de regie kon houden en als ik wilde ook zo op kon staan en weg kon gaan

Dus geen gekker fratsen, van een citroen eten en denken dat het een ui is, o.i.d. Het was mijn hart die kon spreken, mijn diepste ik, die mij de weg wees, mij een spiegel voor hield en mij liet voelen waar ik stond.

Ik denk dat ik een sessie of 8 heb gevolgd heb en langzamerhand  zijn de schellen van mijn ogen gevallen.

Ik heb veel oude pijn los kunnen laten en/of teruggestuurd naar daar waar het hoort.

Ik ben Geke dankbaar voor de handvaten die zij mij heeft aangereikt. Steeds meer besef ik, dat mijn leven zo mooi in elkaar zit, dat ik zelf de regie mag houden, dat ik steeds weer keuzes mag maken, dat ik mag leren van de dingen die niet goed zijn gegaan en dat toeval niet bestaat, onzichtbare machten en krachten om me heen.

Al met al heeft het mijn leven verrijkt. En ik weet zeker, dat als ik het nodig vind, ik bij Geke zal aankloppen voor verdere verdieping.

 

I. (2022)

 

Klachten onduidelijk:

Huiselijke sfeer:

Hieronder vind je een aantal recensies wat mensen over mij en mijn praktijk hebben geschreven. 

Geke heeft me in een korte tijd heel goed geholpen. Doordat we beide hsp’ers zijn herkende ik veel in haar en zij in mij. Samen zijn we erachter gekomen waar de grootste ‘knelpunten’ bij mezelf zaten. De handvaten die ik nodig had om weer lekker in mijn vel te zitten en rust in mijn hoofd en lijf te krijgen, heeft Geke mij gegeven doormiddel van hypno/regressie therapie. 

Ik heb heel veel bereikt met de therapie bij Geke en kan het iedereen aanraden. 

 

I. (2022)

HSP