Sessies

Via de telefoon neem ik graag even contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Ik vind het prettig om even af te stemmen en alvast iets over de klacht te horen. Ik beantwoord dan ook graag alle vragen die je hebt. Dit gesprek is gratis.

Hoe ga ik te werk?

Kennismakingsgesprek:

Aan de hand van jouw specifieke hulpvraag vindt er een persoonlijk intakegesprek plaats. Op basis daarvan zal ik een behandelplan maken om ervoor te zorgen dat we allebei richting hetzelfde doel gaan. Daarbij ga ik op zoek naar patronen in je leven om zo niet de symptomen te bestrijden, maar om naar de oorzaak te gaan. Het behandelplan nemen we de sessie daarop door en bij akkoord kunnen we starten.

 

De sessies duren 1 uur tot  1,5 uur

De sessies:

Ik maak eigenlijk altijd gebruik van verschillende soorten technieken. Dit doe ik omdat ik heb gemerkt dat door vaak hetzelfde toe te passen je lichaam weet wat er gaat komen. Hierdoor kan het gemakkelijk dingen ontwijken. Daarbij komt ook dat als je iets nieuws doet je het beter onthoudt.

Ze hebben allemaal werking op het onderbewuste.

 

Technieken:

Ik maak gebruik van de volgende technieken:

- Delenwerk

- Voice dialogue

- Voorouderregressie

- NLP (Neurolinguïstisch programmeren)

- Prenatale therapie

- Obsessoren

- Regressietherapie

- Rouwverwerking

- Opstellingenwerk

- EMDR

- Energie banen activeren